Rusland. Elk jaar weer een verrassing. Wordt het een oost-blokparty of drama. Throw it in the fire, of een Britney/Ariana/Aguillileria-kloon. Dit jaar koos men voor het laatste, met echte 1999-outfit.

Wie bedenkt het toch dat het een goed idee om dit soort baggerpopliedjes in te sturen? Niemand zit te wachten op dit soort gedoe. Ga lekker proberen The voice te winnen ofzo als je verder geen talent hebt. Overigens is dat wel een trend die we dit jaar kunnen constateren. Vorige jaren gebeurde het vaak dat een voice/idols/sucht ein superstar etc deelnemer/winnaar voor zijn (m/v) mocht uitkomen. Dit jaar zijn we bij liedje 8 (!) en we zijn er nog geen enkele tegen gekomen. Lekker bezig zou je denken. Ware het niet dat de trend lijkt te zijn om mensen te sturen die in eerdere nationale voorrondes al mislukten. Zo ook de inzending van Rusland. Op de voorronde van het Junior Songfestival notabene 3de en 4de worden (wel ja, niet een keer, nee twee keer by far niet de beste) is blijkbaar een prima aanbeveling voor het songfestival. Oke dan.

Het liedje is natuurlijk gewoon helemaal niks, wat een niemendal. Dit haalt zeker de finale niet. Anders eet ik een zak chips op.

Oh wacht ff.

Tot slot: Grappig dat ze een soort moonwalker move proberen te doen. Gewaagd wel in het jaar dat Michael Jackson definitief onderdeel mocht worden van de katholieke kerk.

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 3

Totaal: 3/12