Nou, daar issie dan hoor. De one and only mister doodgeverfde winnaar Duncan Laurence. Maar zoals ie zelf al zegt. Loving you is a losing game.

Ik geloof dat volgens de bookmakers Laurence Duncan een enorme voorsprong heeft op onze Russische vrind Sergey. En dat ook IJsland nog wel in de running is.

Tja, ik kan nu een college gaan geven over het Mere-exposure effect, maar als ik zeg dat wiki vindt dat het ook wel het familiarity principle heet snappen jullie wel dat ik eigenlijk bedoel dat ik het nummer wel begin te waarderen als achtergrond gejammer, maar dat dat voornamelijk komt doordat ik het al best vaak heb gehoord. Sec bekeken blijft het een zaadloos voortkabbelend nummer met maar weinig eigens.

Ik begrijp inmiddels dat hij in afgedankte lappen achter zijn piano op het podium gaat zitten, dus van de stage présence hoeven we het ook niet te hebben.

Nee ik heb niet de indruk dat dit gaat winnen.

Mocht hij wel winnen ben ik er sowieso bij volgend jaar natuurlijk. Zo’n opportunist ben ik ook wel weer.

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 5

Totaal: 5/12