GODVERDOMME DAVE MUSTAINE OP GITAAR MENSEN!

Het feit dat ik niet vreselijk uit m’n plaat ga op deze hippies zegt heel veel over deze tweede halve finale. Als dit zo doorgaat kijk ik niet eens. Denk ik.

Voor dit plaatje kan ik net zo goed nog een keer dat gezapige First Aid Kit aanzetten, maar goed, het is tenminste nog niet zo voorspelbaar als al die andere inwisselbare meuk die we tot nu toe hebben gehoord uit de tweede halve finale.

Het interessantst dat ik over dit nummer weet te vertellen is dat de schrijver van de wikipedia-artikelen over het songfestival fan is van de uitdrukking “met de zegepalm aan de haal gaan”, wat volgens mij zoveel betekent als ”winnen”. Denk ik. Maar ik had er tot ik deze serie ging schrijven nog niet van gehoord.

Maar goed, een oase van rust in een tot nu toe dramatische serie. Wel wakker blijven he?

En toch vind ik de versie van Miley beter.

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 5

Totaal: 5/12