Nou haal die knotjesschaar maar uit het vet, want als Darth Sidious hier zijn capuchon af doet hebben we weer een schitterend [sic] man bun te pakken.

Ik had wel wat sympathie voor Oto. Zingen in je moerstaal op het ESF stemt mij altijd gunstig. Als je er dan Mongoolse Georgische keelzangers bij zegt helpt dat al een boel. Het stomme van Oto is dat hij het percentage talentenjagers gelijk enorm op krikt. Hij heeft er gewoon aan twee meegedaan, terwijl hij de eerste won… Dat bewijst gelijk maar weer de totale onzin van die TV-talentendingen. Zoals je bij het vorige liedje al zag ga je er ontzettend saai van zingen, maar blijkbaar heeft het ook geen nut. Je wint een talentenjacht op TV. Dat zou je toch enige lift-off moeten geven. Maar blijkbaar is het dan nog nodig om aan de Voice mee te doen. En dat weet je dan niet te winnen.

En Oto combineert de trend van de afgelopen jaren (Voice-kandidaat zijn) met de trend van dit jaar. Hij deed al eerder mee aan de voorselectie voor het ESF voor Georgië, en toen werd ie niet goed genoeg bevonden.

Is het daarmee dan allemaal gelijk drama en afgeschreven? In tegenstelling tot normaal niet. Het liedje heeft wel een aardige opbouw. Drama is het wel, maar dat is geloof ik jouw de bedoeling. Er zijn in ieder geval iets van emotie in t liedje en een climax. En natuurlijk traditionele gezangen. Je zou er bijna een plus 1 voor geven. Ik vind het allemaal niet briljant, maar het is zeker niet het slechtste wat we tot nu toe gezoen hebben,.

De Punten

Moerstaal: 1

Modulatie: 0

Liedje: 6

Totaal: 7/12