Ik dacht ff dat Estland een Douwe Kloon had gestuurd. Maar het lijkt in mijn hoofd meer op die Pipo van Zweden die won toen er een heel gezellig vrijgezellenfeestje in Wenen was, hier wittewel? Alleen heeft deze gappie geen getekend dingetje bij zich maar een dame die na een paar seconden ineens verdwenen is, en er dan in eens weer wel is. Ik raak er helemaal in de war van.

Net als van het camerawerk trouwens. Daar word je toch kotsmisselijk van?

Zo ook het liedje. Want dat is gewoon een superzouteloze heppie-de-peppie-coldplay/avici-en-alles-wat-daar-tussen-zit-cloon.

Nee, ook hier wordt papa niet vrolijk van. Of zoals een trouwe lezer me gister al toevertrouwde: “het wordt niet wat dit jaar met dat songfestival he?”.

Nee Harry, ik denk het ook niet.

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 4

Totaal: 4/12