Hij begint lekker hoor. Cyprus wordt dit jaar vertegenwoordigd door een Georgische die in het Engels zingt. En het liedjes is geschreven door een Griekse Zweed, die niet geheel toevallig ook Fuego, de nummer 2 in de ESF-finale van vorig jaar schreef. Ja inderdaad dat nummertje met de zangeres waar het nodige over gewhatsappt is.

Je weet gelijk weer dat je liedjes voor het songfestival aan het luisteren bent, dat is een ding wat zeker is. In de video zien we een laf aftreksel van Lady Gaga, en muziekaal is het een aardige kopie van het liedje van Cyprus van vorig jaar. Beetje rare move natuurlijk Cyprus. Je stuurt in zangeres die je in 2007 3de liet worden in de voorronde met een liedje dat lijkt op een nummer waar je vorige keer tweede mee werd. Waarschijnlijk ga je er dan vanuit dat de tegenstand nog dramatischer is.

Muzikaal, is het wel een aardig dancehall deuntje en ik vind de synth-toeters in het refrein te gek. Als ze daar in Israel met een gigantische Marching Band het podium opstuiten mag ze sowieso winnen natuurlijk, verder denk ik vermakelijke middenmoot.

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 6

Totaal: 6/12