Een van de grote concurrenten van de Nederlandse inzending heeft uiteraard weer meegedaan aan de Voice en een shit load aan andere talentenjachten. Djengiz heeft als voordeel dat hij het laatste nummer in de tweede voorronde is. Dat blijft toch wat beter hangen bij het stemmen. Maar goed in zo’n ubermatige voorronde als deze komen beide zeker wel door.

Dit zal me wel op een reprimande van het thuisfront komen te staan, maar ik krijg er een beetje Bazart / Oscar & The Wolff vibe van. Maar dan in Narnia.

Maar ik zal er over ophouden. (Oh ze zegt net “prima plaatje”, kom ik toch nog lekker weg.)

Ik vinnut wel een ok plaatje. Het stoort niet, ik kan na een paar keer luisteren zelfs wel een beetje mee deinen, dus prima inzending Azerbeidzjan, Khan er mee door!

De Punten

Moerstaal: 0

Modulatie: 0

Liedje: 6

Totaal: 6/12